Accessoires die uw schoonmaakklusjes nog makkelijker maken!

Zeepdispenser voor het eenvoudig toevoegen van reinigingsmiddel. Makkelijk te doseren door de draaibare knop. Eenvoudig te vullen. Wij leveren de zeepdispenser optioneel inclusief twee Gardena– koppelingen en 15cm slang. Wij raden aan om deze slang tussen de kraan en dispenser te gebruiken, zodat dit flexibel blijft, alsmede makkelijk te vullen. Als u de dispenser direct op de kraan aansluit, bestaat de kans dat deze afbreekt, aangezien deze dan niet meer flexibel is.

Vul de zeepdispenser met autoshampoo, allesreiniger, spiritus of afwasmiddel zodat hardnekkig vuil snel verdwijnt en uw ramen en houtwerk weer glimmen!

Voor de grote oppervlaktes hebben wij een borstel van 55cm breed, zeer geschikt voor een reeks zonnepanelen. Deze borstel heeft vier sproeinippels, voor een gelijkmatige watertoevoer.

Tevens in onze webshop verkrijgbaar: een inwasser en trekker-set, voor het inwassen en natrekken van uw ramen. Niet geschikt voor montage op de telescoopsteel, maar wel makkelijk om gelijk de ramen op de begane grond mee te pakken!

Let op: gebruik geen reinigingsmiddel op uw zonnepanelen.