Is de set die ik bestel compleet?

Antwoord: Ja de bestelde set is compleet met telescoopsteel, waterslang, hoekadapter, Gardena koppeling, borstel met sproeinippels en een zeepdispenser.

Welke lengte heb ik nodig?

Houdt u er rekening mee dat u schuin staat te werken, normaal gesproken ca. 3 tot 4 meter vanuit de gevel. Daarnaast is het aan te raden om elk segment van de steel niet volledig uit te schuiven, want dan blijft de steel in zijn geheel een stuk steviger. Twijfelt u over de lengte? Belt u ons dan gerust op 036-5235074, vaak kunnen we aan de hand van bijvoorbeeld een foto van uw huis op Google Streetview al een goed advies geven van de benodigde lengte.

Wat weegt de telescoopsteel?

Antwoord: Onderstaande tabel geeft een overzicht van de gewichten per lengte en materiaal.

Klik op het gewicht om direct naar de productpagina te gaan.

Gewicht in kilo’s
Lengte in meters
LengteAluminiumCarbon Fiber3K Full Carbon
3,6 m1,8
5,4 m2,3
7,2 m2,71,41,2
9,0 m3,22,21,7
10,8 m4,02,42,0
12,8 m4,92,62,1
14,6 m3,1
16,4 m3,6
18,2 m3,9

Wat is de levertijd?

Antwoord: Normaliter is de levertijd twee werkdagen na ontvangst bestelling.  Voor België en Duitsland kan dit drie/vier werkdagen zijn.

Kan ik als particulier bij jullie bestellen?

Antwoord: Ja, wij beleveren zowel particuliere als zakelijke klanten.

Hoe herken ik 3K Full Carbon?

De full carbon stelen zijn samengesteld uit het beste carbon (3K-carbon).  3K-tech telescoopstelen zijn één van de stugstetelescoopstelen op de markt met maar liefst 3000 koolstofvezeldraden per bundel! Dit is te herkennen aan de typische brede visgraat-structuur van de steel.

3K carbon telescoopsteel

Hoe kan ik betalen?

Antwoord: U betaalt in een beveiligde omgeving bij uw eigen bank (https). U wordt doorgeleid via Ideal, Bancontact,  Sofort of Creditcard naar uw eigen bank waar u de betaling kan uitvoeren.

Kan ik mijn pakket volgen?

Antwoord: Ja, na bestelling ontvangt u van Fedex een email met de status van uw zending. Voor kleinere zendingen ontvangt u van PostNL per email de status van uw zending.

Ik heb geen internet-bankieren. Kan ik alsnog een bestelling plaatsen?

Antwoord: Ja, dat kan. U kunt ons een email sturen of ons bellen met uw bestelling. Wij sturen u per email of per post een factuur. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen versturen wij uw bestelling.

Moet ik een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?

Nee, dit hoeft niet. U kunt ook een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken.

Hoe weet ik of uw site betrouwbaar is?

Antwoord: High-clean.com heeft een SSL certificaat, een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Wij staan ook zelf volledig achter ons product en ons bedrijf, maar daarnaast voldoen wij ook aan de eisen van Stichting WebwinkelKeur. Zij houden ons scherp door regelmatig onze website en onze service te controleren, zodat wij u als klant zo goed mogelijk kunnen bedienen! U herkent dit keurmerk aan het roze logo op onze website.

Is de wasborstelset geschikt voor mijn tuinslang?

Antwoord: Ja, de wasborstelset heeft een koppeling geschikt voor de standaard Gardena-aansluiting.

Kan de steel uit elkaar vallen als ik hem helemaal uitschuif?

Antwoord: Nee, de steel is zo ontworpen dat de segmenten blokkeren op het moment dat deze helemaal is uitgeschoven.

Is er een duur osmose-systeem nodig om zonnepanelen te reinigen?

Antwoord: Wij adviseren uw zonnepanelen te reinigen wanneer het regent. Het vuil is door het regenwater al los geweekt, zodat het schoonmaken heel eenvoudig is. Het kalkvrije regenwater spoelt uw zonnepanelen daarna helemaal schoon, zodat u geen duur Osmose-systeem hoeft aan te schaffen.

Wat kan er in de zeepdispenser?

Antwoord: Wij adviseren voor houtwerk en kunststof gebruik te maken van autoshampoo of allesreiniger. Voor ramen adviseren wij de zeepdispenser te vullen met spiritus. Gebruik geen reinigingsmiddelen op uw zonnepanelen.

Waarin onderscheidt ons product zich van anderen?

Antwoord: Wij maken gebruik van quick-lock-sluitingen; open, uitschuiven, dicht: muurvast! De slang gaat door de steel, deze blijft nergens achter hangen. We gebruiken hoogwaardig aluminium met het dikste materiaal uit de markt, zodat de steel stabieler blijft. Daarnaast gebruiken wij zo min mogelijk segmenten, ook hierdoor is deze de meest stabiele uit de markt.

Ik heb een zelfde soort telescoopsteel elders gevonden, is dit dezelfde kwaliteit als de stelen van High-clean.com?

Antwoord: Nee. Wij hebben helaas gemerkt dat ons product de afgelopen tijd gekopieerd wordt door anderen. Onze stelen hebben het dikste aluminium, iets dat kwalitatief beter is dan andere merken. Daarnaast hebben onze stelen een dikkere eindbuis en de minste koppelingen, zodat deze stabieler blijft op lange lengtes.

Kan ik wel genoeg kracht zetten als de telescoopsteel volledig is uitgeschoven?

Antwoord: Ja, doordat de steel onder een hoek staat, drukt de borstel zichzelf tegen het te reinigen oppervlak. U hoeft hierdoor geen kracht te zetten, enkel de steel heen en weer te bewegen.

Is de steel zwaar wanneer de slang gevuld is met water?

Antwoord: Nee, doordat wij een dunne slang gebruiken die al voldoende kracht op de sproeinippels geeft, zit er tijdens gebruik een geringe hoeveelheid water in de slang.

Zijn er losse onderdelen te krijgen?

Antwoord: Ja, mocht het voorkomen dat u een onderdeel nodig heeft, dan is dit apart na te bestellen op onze pagina “accessoires“.

Hoe schuif ik de telescoopsteel in?

Antwoord: Het makkelijkste gaat als u bij de dunste sectie begint, en dan de dikkere sectie naar u toe trekt. Zo kan de slang niet klemmen aan de binnenkant van de steel.

Let op: bij het inschuiven niet aan de telescoop-segmenten draaien! Dit kan ervoor zorgen dat de steel blokkeert en niet meer ingeschoven kan worden. U dient de delen enkel recht in te schuiven. Als u hier weerstand in ondervindt, dan kunt u met de bijgeleverde inbus-sleutel de rode sluitingen naar wens iets losser draaien.

Bekijk onderstaande video voor instructie:

Berekenen jullie verzendkosten?

Antwoord: Voor bestellingen met een orderwaarde van € 100,00 of hoger berekenen wij binnen Nederland en België geen verzendkosten (met uitzondering van de Waddeneilanden, hiervoor wordt een toeslag van € 25,00 berekend). Voor bestellingen met een waarde lager dan € 100,00 berekenen wij € 6,95 verzendkosten.

Waar kan ik de handleiding vinden?

U kunt de handleiding in uw email vinden als bijlage nadat u heeft besteld. U kunt hem ook hier downloaden: https://www.high-clean.com/wp-content/uploads/2018/08/High-clean-handleiding.pdf

Kan ik het product bekijken voordat ik het aanschaf?

Ja, dat kan. U bent van harte welkom in onze showroom in Zeewolde. Indien u wilt langs komen verzoeken wij u wel even van te voren te bellen of te mailen voor een afspraak, zodat wij zeker aanwezig zijn en tijd voor u vrijmaken voor deskundig advies.

Andere vragen? Bel ons gerust op 036-5235074 of stuur een email naar info@high-clean.com