Met het oog op een voordelig maar kwalitatief hoogwaardig systeem voor het particulier gebruik, zijn wij, twee broers uit Putten, begin 2016 begonnen met de ontwikkeling van telescopische wasborstels. Reden hiervoor was de eerdere aanschaf van een telescoopsteel die niet aan de verwachtingen voldeed. De steel schoof terug tijdens gebruik en de slang bleef overal achter hangen. Wij waren van mening dat dit veel beter en gebruiksvriendelijker kon, dit was dan ook de eerste stap in de ontwikkeling van onze telescopische wasborstels. Na alle punten op papier te hebben gezet waaraan onze telescoopstelen moeten voldoen, zijn we begonnen met de productie.

Trots op ons product lanceerden wij onze webwinkel in juli 2016, sindsdien hebben wij al vele klanten naar tevredenheid beleverd. Om onze service nog meer te verbeteren, behaalden wij in november 2016 het begeerde WebwinkelKeur-certifcaat . Dit certificaat toont dat wij handelen volgens de meest recente eisen op het gebied van betrouwbaarheid en service, met als doel tevreden klanten te bereiken en te behouden.

Begin 2018 behaalden wij het certificaat van Trusted Shops GmbH, om ook te voldoen aan de internationale verwachtingen die men in het buitenland aan een webshop stelt.

Meer weten? Bel ons gerust op 036-5235074 of stuur een e-mail naar info@high-clean.com.